modare wii

Modare Wii

Modarea se poate face oriunde in Romania online/telefonic: ce implica acest lucru? Sa aveti conexiune la internet in casa sa aveti skype sau yahoo messenger instalat sa putem comunica; este de preferat sa ne si auzim pe timpul modarii la telefon sau yahoo messenger. Am simplificat softul cat am putut de bine astfel nu sunt necesare cunostiinte speciale totul se bazeaza pe punerea unor programe ce va trimti eu pe mail sau messenger pe un card sd care se introduce in consola si se apasa next, mentionez ca am lucrat la producerea softului original pentru nintendo wii si am peste 500 de modari la activ.

Asa am descoperit ca Wii poate fi folosita si pentru a asculta posturi de radio de pe internet (cu WiiRadio), si pentru a desena (cu WiiPaint), si pentru a face calcule (cu WiiCalc) si pentru a invata linux (cu Wii Linux, de pilda), si pentru a testa diferite joculete home-made (uitati-va, daca vreti, aici; in genere, puteti instala toate aplicatiile folosind Homebrew Browser).

Modare Wii 4.3e :Modez si decodez console Nintnedo fara pierderea garantiei, este o modare soft, optimizata si programata pe seria consolei d-voastra, nu se desface consola si se modeaza in fata clientului - dureaza aproximativ 20-40 minute in functie de model si serie. Ofer odata cu modarea si jocuri. Se modeaza si WII 4.3e 4.3u 4.3k 4.3j etc orice model, serie sau versiune de soft, culoare, inclusiv WII negru, rosu sau albastru. Ofer garntie modarii si consultanta. PROFESIONSIT am lucrat in devizia de tehnic si relatii internationale la Nintendo of Europe in Germania la Grossostheim! (fac reparii la wii de orice fel).

Modare Wii 4.3e

NU se pierde garantia consolei prin modare este softmodare efectuez si modari hardware dar personal nu le recomand deoarece se pierde garantia / desi multi spun prin ca prin hardmodare nu se pierde garantia ii contrazic deorece consola trebuie desfacuta la hardmodare - intr adevar se poate inlatura acel modchip dar suruburile raman uzate dupa deschidere si se rup sigililile care si dak le inlocuiesti nu ai de unde gasi exact cu seria consolei tale - din aceste motive nu efectuez hardmodari decat la cererea expresa clientului care isi asuma raspunderea pentru pierderea garantiei

Versiunea 4.2 a introdus niste masuri contra modarii software (in mod expres impotriva instalarii cIOS) si de aceea anumite drivere (IOS) vor fi down-gradate pentru a permite modarea software a consolei. Dupa aceasta modare veti putea utiliza jocuri de tip backup de pe DVD sau prin intermediul unui device USB. Aceasta se va face prin canalul uLoader sau prin aplicatia optionala Neogamma.

Modare Wii : Metoda descrisa mai jos nu ofera nici o garantie ca nu veti bloca consola dvs. Orice pierdere de date sau blocarea consolei se face pe proprie raspundere, autorul acestor instructiuni neputand fi facut responsabil pentru aceste cazuri. Decizia de modare software va apartine in totalitate.

Modare Ps3 Mi-am luat Nintendo Wii! :) Dupa ce am facut un pic de sport, am inceput, bineinteles, sa vad ce se poate hackeri la ea (ca verb, “a hackeri” nu suna prea bine, imho; as fi preferat “a bricola”, dar nu si-a extins sensul pentru a acoperi si cazurile astea).

Modare Wii NU se pierde garantia consolei prin modare este softmodare efectuez si modari hardware dar personal nu le recomand deoarece se pierde garantia / desi multi spun prin ca prin hardmodare nu se pierde garantia ii contrazic deorece consola trebuie desfacuta la hardmodare - intr adevar se poate inlatura acel modchip dar suruburile raman uzate dupa deschidere si se rup sigililile care si dak le inlocuiesti nu ai de unde gasi exact cu seria consolei tale - din aceste motive nu efectuez hardmodari decat la cererea expresa clientului care isi asuma raspunderea pentru pierderea garantiei

More results:
Modare Wii Modare Wii Modare Ps3

To leave a comment, please sign in with
or or

Comments